white toe nail polish house in yamunanagar

kleding flamingo opdruk privacy

briefje mohammed b theo  

gegevens htc sense overzetten naar samsung s7 PRIVACYVERKLARING SBV - Haren                                             (versie 1.0)      mei 2018

grote synagogue jerusalem SBV - Haren hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.
In deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

kroon plaatsen zonder wortelkanaalbehandeling
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

vreemde rekening essent retail energie bv SBV – Haren houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacyverklaring
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

gekken trekken gekken aan Als SBV – Haren zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
Indien u na het doornemen van onze Privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

brand imperator bierglas

ballonnen in amerikaanse vkag verjaardag wat eet je Verwerking van persoonsgegevens van leden

cadeaubon maken high tea Persoonsgegevens van onze leden worden door SBV – Haren verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden: leden en contributieadministratie en teamindelingen
  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen of uitnodigingen voor bijeenkomsten

frank agnew canada Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het aanmeldformulier (op de website)
  • Mutaties die door de leden worden gemeld via het mutatieformulier (op de website)

psychopathic personality in hindi Voor de bovenstaande doelstelling(en) zal SBV – Haren de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voorletters
  • Roepnaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Geslacht
  • Straat
  • Huisnummer
  • Postcode
  • Woonplaat
  • Telefoonnummer
  • Mobiel nummer
  • E-mailadres
  • IBAN nummer + Naam rekeninghouder
  • Nummer officieel legitimatiebewijs

neal den baars Uw persoonsgegevens worden door SBV – Haren ingevoerd in Sportlink waarmee we een verwerkersovereenkomst hebben via de KNVB
(zie doctor keyzerlaan goirle)

welk edit programma gebruikt enzoknol De persoonsgegevens worden daar bij Sportlink opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) gedurende de periode dat men lid is. SBV – Haren doet zelf verder niets met deze gegevens en zal de mail met
het formulier na invoering in Sportlink verwijderen.

eng hindi typing Na afmelding als lid worden de gegevens als historie (met uitzondering van de betaalgegevens) bewaard in Sportlink.

doner house oosterflank Via de Voetbal.nl app kan elk lid zelf zijn gegevens en privacy niveau instellen.

cultuur umc utrecht Wij verwijzen graag naar de privacy verklaring van Sportlink

informatie schrijfster monique samuel voorkant verslag maken online

film ahl kahf (hierbij is met name paragraaf 9 van belang)

angels public school En van Voetbal.nl 

making in telugu mexico olympische spelen

kussen loungebank zelf maken

jennifer ehle meryl streep litteken kylie jenner SBV - Haren verklaart verder:

teckel zegt welterusten Wij als vereniging hebben onze privacy policy zichtbaar gemaakt op de website van de vereniging.

rare bril honden Wij als vereniging verwijzen in al onze webformulieren (aanmeldingsformulier, mutatieformulier etc.) waarin persoonsgegevens staan naar onze privacy policy op de website van de vereniging.

badkamer outlet leeuwarden Wij als vereniging verklaren dat wij nooit persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

boete ww uitkering Wij als vereniging hebben persoonsgegevens die we ophalen uit Sportlink alleen opgeslagen op computers/servers met beveiligingssoftware waarbij zowel de beveiligingssoftware als het besturingssysteem ingesteld zijn om automatisch updates op te halen en te installeren.

joseph campbell awareness line Wij als vereniging houden deze gegevens niet langer dan noodzakelijk op de computers/servers

jurkje maken kussensloop Wij als vereniging verklaren dat wij nooit persoonsgegevens overdragen aan of opslaan bij partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

hanna marie klek Wij als vereniging verklaren dat wij alle persoonsgegevens vernietigen als de overeenkomst op grond waarvan ze verkregen zijn verlopen is of de toestemming is ingetrokken.

mijn language partners Passende beveiligingsmaatregelen zijn als volgt ingevuld:

muur verven ideeen Software is beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord.

vrouwengevangenis ter peel Computers zijn beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord.

transport toulouse to lourdes Telefoons zijn beveiligd met een code of vingerherkenning.

olivia face wash Alle netwerkmappen zijn alleen toegankelijk met een gebruikersnaam en wachtwoord.

oefenen wiskunde vmbo Wij als vereniging hebben de persoonsgegevens altijd opgeslagen achter de beveiliging van minimaal een gebruikersnaam en een wachtwoord.

proberen zaken te doen in italië Wij als vereniging hebben papieren documenten waarop de persoonsgegevens staan, opgeslagen achter slot en grendel.

jantien klein ikink Wij als verenigingen maken geen gebruik van digitale direct markering.

makkelijke onderzetter haken Wij als vereniging verklaren dat wij alleen persoonsgegevens van minderjarigen verwerken als daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

go ask alice srt opzet asset database Klachten

verkeerd handelen zorg Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend.
U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

sociale adviesraad harderwijk film pvt ltd Vragen

nieuwe citroen 2018 Eventuele suggesties ter verbetering van deze Privacyverklaring kunnen gestuurd worden naar het e-mailadres

kennis genomen van voorwaarden schenking 2017 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kurt moluks schrijver Contactgegevens

peter rent slam SBV - Haren

vanessa evers eerbeek diego rivera paintings Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

makkelijke taart bakken Back to Top